Een cadeau voor moeder is nog te doen, maar wat geef je vader? Sokken heeft ie vast al, het geurtje van Kerst is nog niet op en kleding… tsja, dat heeft ie ook wel genoeg. Wij zetten onze drie meest originele vaderdagcadeaus voor je op een rijtje. Bestel voor donderdag 18 juni 18.00 uur en het wordt vrijdagavond bezorgd op elke gewenste plek in Nederland.

DOE HET ZELF PALING FILEREN

Voor de vader die wel van een uitdaging houdt, graag in de keuken bezig is en ook nog eens een visje lust, hebben wij het perfecte vaderdagcadeau: het DIY-PAlingpakket. Met een heerlijk biertje van Ús Heit natuurlijk! 

BORRELZAK MET BIER

Deze goedgevulde borrelzak is niet alleen leuk voor vader, maar ook voor de rest van het gezin. Heerlijke paling, zalm, gans… Perfect voor een uitgebreide borrel, of als aanvulling op de lunch. Een origineel vaderdagcadeau. Alles wordt gekoeld en geseald verzonden. Na ontvangst is het, in de koelkast, nog 2 weken houdbaar. Bestel je voor donderdag 18 juni 18.00 uur, dan wordt het vrijdagavond 19 juni bezorgd op elk gewenst adres in Nederland. 

 

Je bestelt het in de webshop, via de button hieronder.

CADEAUBON van de FRIESE PALINGROKER

Weet je niet waar je je vader het meest een plezier mee doet? Dan geef je een cadeaubon, zodat hij zelf in onze webshop kan kiezen wat hij het allerliefste wil! 

0