Online zalm bestellen

 

De Friese Palingroker verkoop zalm online. We roken onze verse zalm altijd zelf. Onze zalm is van de beste kwaliteit, boterzacht en perfect op brood, in een gerecht of als borrelhap. 

 

Online zalm bestellenRecepten met zalm

Online zalm bestellen

Zalm is een delicatesse. In veel restaurants is het een van de meest gevraagde gerechten. En dat is niet gek. Zalm is heerlijk! En ook nog eens gezond. Bij de Friese Palingroker bestel je gerookte zalm en gravad lax nu online. 

 

Perfecte gerookte zalm

Spelen met vuur!

Hoe wij de perfecte gerookte zalm maken houden we natuurlijk geheim. Maar we willen wel een tipje van de sluier oplichten. Liefde, heel veel liefde voor de vis. 

 

Gerookte zalm bestellen

Wil je de show stelen op je feestje? Maak dan heerlijke borrelhapjes met zalm. Zalm scoort ook altijd als voorgerecht. En een simpel broodje maak je gelijk feestelijk als je gerookte zalm erop doet. Bestel nu je gerookte zalm online in onze webshop

 

 

Recepten met zalm

Spaghetti met tuinbonen-roomsaus en zalm 
Recept

Recept met tuinbonen en zalm

Tuinbonen, een onderschatte groente, zijn perfect in combinatie met zalm. De romige saus maakt dit recept af.

Fluffy pancakes met zalm
Recept

Dit recept van gerookte palingsoep is echt een topper! Een welkome afwisseling. Lekker romig, eenvoudig klaar te maken en ook nog eens ‘stevig’. Een soep die goed vult dus! 

Witlofstamppot met versgerookte zalm 
Recept

Stamppot is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens lekker. Eens wat anders dan de standaard stamppot boerenkool, is deze stamppot van witlof met gerookte zalm.

0