en5 Ideeën voor een onvergetelijke moederdag

 Hoe gaan we dit jaar moederdag vieren in deze Corona-tijd? Even snel een bezoekje kan, maar dan het liefst in de tuin en met voldoende afstand. Uitgebreid knuffelen is al helemaal uit den boze…

Vierde je überhaupt wel moederdag of vind je dit commerciële onzin?

 

Zelf grijp ik graag elke mogelijkheid aan om verwend te worden door de kinderen. Dus moederdag is daar zeer geschikt moment voor. Vind ik. Maar ja wat gaan we nu doen voor mam? Ontbijt op bed wordt het nu niet. Een voordeel geen kruimels in bed.

 

Vijf ideeën voor mam: 

  • Bak een lekker taart samen met de kinderen en geef deze af bij de voordeur. De taart is van Pauline. Er staan een aantal taarten op haar site maar deze is mijn favoriet. Je kan ook een koffiezoommoment maken. Het leukste is dan de taart twee keer te maken.
  • Een verwenmoment pakket samenstellen en opsturen of bij de voordeur afgeven.
  • Een video maken samen met je gezin met muziek of anekdotes.
  • Maak een mooie cadeaubon voor om erop uit te trekken als dat weer mogelijk is.
  • Een borrelzoommoment creëren. Om 17.00 uur allemaal aan de wijn met heerlijke hapjes. Deze borrelzak kan je bestellen bij de Friese palingroker. Deze is er zowel met een rosé als met een bianco

 

Veel voorpret met het bedenken hoe je mam gaat verrassen. En weet je het echt niet? Geef dan een cadeaubon van de Friese Palingroker. Moederdag  is 10 mei 2020.

 

 

 

0