Gastblogger

Marjolein Kellerhuis

friese palingroker

 

Ambachtelijk, sfeervol en lekker….Paling van de Friese Palingroker!

Dit jaar kwam ik via via in contact met de Friese Palingroker. De passie, het ambacht en het product spraken mij direct aan. Tijd om kennis te maken deze gerookte paling. Na een proefsessie was ik helemaal om, verrukkelijk! Extra leuk is dat ook jij, waar ook in Nederland, kan genieten van deze heerlijke verse paling. Particulier, zakelijk, maar ook tijdens je feest of evenement. Hoog tijd om je te laten weten hoe en waar je kunt genieten van deze gerookte paling van de Friese Palingroker.

 

Voor de Amsterdammers

Woon je in Amsterdam, dan heb je geluk en kun je de verse paling direct afhalen bij de boot. Paaaaling, verse gerookte paaaaaling! Zo vaart Friese Palingroker Bas wekelijks door de Amsterdamse grachten. Zijn rookton achterop het bootje, geweldig! Via de facebookpagina kun je volgen op welke dag en welke tijden hij waar in Amsterdam is, zodat je kunt genieten van een heerlijk broodje verse paling of een van de andere delicatessen.

Op dit moment zijn ze bezig met het maken van een documentaire over de Friese palingroker. Om je vast een beetje een idee te geven hierbij alvast de trailer.

Via de webshop thuis genieten

Jaaaaaa, sinds deze week is de webshop van De Friese Palingroker live. Je kunt dus overal in Nederland thuis genieten van de heerlijke verse gerookte paling. Het was even een zoektocht om de juiste transporteur te vinden die de bestelling gekoeld aan huis kan leveren, maar het is gelukt. Ik weet waar ik binnenkort met de houtkachel aan van ga genieten…..vers gerookte paling met een heerlijk wijntje.

Live roken tijdens feestelijke&zakelijke events

Beleving tijdens je feest of zakelijke event, daar kan de Friese Palingroker voor zorgen. Met zijn rookton komt hij naar je event om daar op ambachtelijke wijze de paling te roken. Heerlijk op een broodje of op de borrelplank. Zoals het Parool zei een perfecte paling “vet maar niet te, zout maar niet te”.

Een vers, puur, ambachtelijk en gezond product dat gelijk sfeer brengt tijdens je event. Buiten de gerookte paling heeft Bas ook nog andere verse delicatessen waar hij je graag kennis mee laat maken.

Dus heb je een feestje, denk dat eens aan een live palingrokerij!

Vers gerookte paling als relatiegeschenken

Wat dacht je van vers gerookte paling samen met een heerlijke fles Italiaanse witte wijn als relatiegeschenk. Want ja, Bas en zijn vrouw Willie houden van lekker eten en drinken. Naast de Friese Palingroker heeft Willie een bedrijf in Italiaanse wijnen, Salt & Zucchero Een perfecte combinatie! Door de gekoelde levering kunnen de geschenken ook thuis bij je klanten of relaties worden afgeleverd.

Wil je geen paling maar liever Noorse zalm of heerlijke producten van de Friese Gans (worst, bout of rilette), ook deze worden geleverd door de Friese Palingroker als relatiegeschenk.

En mocht je toch nog op een andere manier willen genieten van de heerlijke verse producten, mail dan gerust naar info@defriesepakingroker.nl, Bas en Willie staan altijd open voor ideeën, mogelijkheden of samenwerkingen.

En laat ik eindigen met de woorden die Bas altijd gebruikt en die ook perfect passen bij mij als levensgenieter “Ahoy, en Geniet van het Leven!” en natuurlijk van deze heerlijke verse paling.

Marjolein

GenietMee, met smaak geregeld!

 

 

0