Recept met tuinbonen en zalm
  • Ingrediënten sandwich met gerookte paling en brood van Mevrouw de Molenaar

     

    4 sneetje brood (menno’s bôle) | 1 ons gerookte paling | een handje veldsla | wasbimayonaise

 

Keukengerei

 

Broodmes | mes | broodplank | prikkers

 

 

 

  • Zo maak je de sandwich met gerookte paling
  • Smeer de boterhammen met een heerlijk laag met wasbimayonaise *
  • Beleg dan je boterhammen met veldsla
  • Daarop de paling en de tweede boterham
  • Snij het schuin door en zet er een prikker in.

 

    Liefs,

    Willie

    Meer inspiratie

    Palingpaté | Recept

    Recept voor heerlijke palingpaté. Lekker bij de borrel voor de feestdagen!

    Salade met ganzenborst, druiven en frisse salade | Recept

    Recept frisse salade met ganzenborst en druiven

    Pastasalade met groene asperges en warmgerookte zalm

    Recept van pastasalade met groene asperges en warmgerookte zalm.

    Sandwich met gravad lax en mayonaise van gele uitjes

    Recept van sandwich met gravad lax en mayonaise van gele uitjes.

    Courgette-doperwtensoep met Friese ganzenworst

    Recept van lentesoep! Doperwten en courgette met gerookte Friese ganzenworst.

    Zuurkool, aardappel-doperwtenpuree & gravad lax

    Recept van heerlijke, winterse puree van zuurkool, aardappelen en doperwten met gravad lax on top!

    Taco’s met pulled goose

    Fleurig eten! Een plaatje op een houten plank, dat is dit heerlijke gerecht. Deze keer het recept voor Pulled Goose Taco’s met uienrelish en zelfgemaakte saus.

    Bietjes met gerookte paling

    Gezond en fleurig eten. Een plaatje op je bord (of op een lepel). Deze heerlijke amuse van gerookte paling met bietjes. Boordevol vitaminen en mineralen en perfect voor al je goede voornemens dit recept met paling.

    Taco’s met pulled goose

    Fleurig eten! Een plaatje op een houten plank, dat is dit heerlijke gerecht. Deze keer het recept voor Pulled Goose Taco’s met uienrelish en zelfgemaakte saus.

    Bouillon van gerookte paling

    No waste. Daar houden we van. We gebruiken dan ook alles van onze vis. Zelfs de graten! Hoe? Je leest het in dit recept voor visbouillon.

    0