Recept met tuinbonen en zalm
  • Ingrediënten 

     

    300 gram fusilli | ½ avocado | 250 gram groene asperge | 400 gram kleine tomaatjes | peterselie naar smaak | 300 gram warm gerookte zalm | pesto naar smaak | 2 el mayonaise | 1 el yoghurt | een flinke scheut olijfolie | citroen | peper& zout | sap van een citroen

  • Zo maak je het

    – Kook fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    – Maak een dressing door de mayonaise, yoghurt en olijfolie te mengen.
    – Giet de pasta af in een vergiet en doe deze in een kom en hussel er de dressing doorheen.
    – Verwarm de grillpan op middelhoog vuur.
    – Was de asperges en snijd 2 -3 cm van de onderkant af. Schillen hoeft niet.
    – Hussel de groene asperges om met wat olijfolie met een beetje peper en zout
    – Als de grillpan heet genoeg is grill dan de groene asperges gedurende 10 minuten. Blijf de asperges regelmatig keren. Snij ze in stukken van 3 cm.
    – Leg ze op een bord.
    – Halveer de tomaten.
    – Maak de avocado schoon en maak daar mooie schijven van. Druppel er citroen overheen tegen het verkleuren.

  • Serveer!

    Pak een mooie schaal en doe alle ingrediënten in de schaal en hussel het door elkaar. Top het af met in stukken gescheurde warm gerookte zalm en wat pesto. Strooi er peterselie overheen

 

    Liefs,

    Willie

    Meer inspiratie

    Palingpaté | Recept

    Recept voor heerlijke palingpaté. Lekker bij de borrel voor de feestdagen!

    Salade met ganzenborst, druiven en frisse salade | Recept

    Recept frisse salade met ganzenborst en druiven

    Sandwich met gerookte paling en brood van Mevrouw de Molenaar

    Recept van sandwich met gerookte paling en brood van Mevrouw de Molenaar

    Sandwich met gravad lax en mayonaise van gele uitjes

    Recept van sandwich met gravad lax en mayonaise van gele uitjes.

    Courgette-doperwtensoep met Friese ganzenworst

    Recept van lentesoep! Doperwten en courgette met gerookte Friese ganzenworst.

    Zuurkool, aardappel-doperwtenpuree & gravad lax

    Recept van heerlijke, winterse puree van zuurkool, aardappelen en doperwten met gravad lax on top!

    Taco’s met pulled goose

    Fleurig eten! Een plaatje op een houten plank, dat is dit heerlijke gerecht. Deze keer het recept voor Pulled Goose Taco’s met uienrelish en zelfgemaakte saus.

    Bietjes met gerookte paling

    Gezond en fleurig eten. Een plaatje op je bord (of op een lepel). Deze heerlijke amuse van gerookte paling met bietjes. Boordevol vitaminen en mineralen en perfect voor al je goede voornemens dit recept met paling.

    Taco’s met pulled goose

    Fleurig eten! Een plaatje op een houten plank, dat is dit heerlijke gerecht. Deze keer het recept voor Pulled Goose Taco’s met uienrelish en zelfgemaakte saus.

    Bouillon van gerookte paling

    No waste. Daar houden we van. We gebruiken dan ook alles van onze vis. Zelfs de graten! Hoe? Je leest het in dit recept voor visbouillon.

    0