
-
Ingrediënten
300 gram fusilli | ½ avocado | 250 gram groene asperge | 400 gram kleine tomaatjes | peterselie naar smaak | 300 gram warm gerookte zalm | pesto naar smaak | 2 el mayonaise | 1 el yoghurt | een flinke scheut olijfolie | citroen | peper& zout | sap van een citroen
-
Zo maak je het
– Kook fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
– Maak een dressing door de mayonaise, yoghurt en olijfolie te mengen.
– Giet de pasta af in een vergiet en doe deze in een kom en hussel er de dressing doorheen.
– Verwarm de grillpan op middelhoog vuur.
– Was de asperges en snijd 2 -3 cm van de onderkant af. Schillen hoeft niet.
– Hussel de groene asperges om met wat olijfolie met een beetje peper en zout
– Als de grillpan heet genoeg is grill dan de groene asperges gedurende 10 minuten. Blijf de asperges regelmatig keren. Snij ze in stukken van 3 cm.
– Leg ze op een bord.
– Halveer de tomaten.
– Maak de avocado schoon en maak daar mooie schijven van. Druppel er citroen overheen tegen het verkleuren. -
Serveer!
Pak een mooie schaal en doe alle ingrediënten in de schaal en hussel het door elkaar. Top het af met in stukken gescheurde warm gerookte zalm en wat pesto. Strooi er peterselie overheen
Liefs,
Willie


