Foodtruck

Is het geen schatje?

 

 

Willie kreeg een paar jaar geleden het lumineuze idee om de caravan om te laten bouwen tot een heuse foodtruck. Onder de naam Salt & Zucchero verschenen wij op tal van events in en om Friesland. Wat begon als een leuke manier om onze wijnen te verkopen, is nu verworden tot een foodtruck die je in kunt huren voor feesten en partijen. Vanuit onze foodtruck serveren we hapjes en dranken. Een geweldige aanvulling voor jouw feest of event. Leuk bij een bruiloft in de openlucht.

Ik wil dit schatje huren!

Catering

Voor feesten van 4 tot 4000 personen

 

Bas Oosterbaan, de Friese Palingroker, is een door de wol geverfde horecaman en ook Willie heeft haar sporen op dat gebied meer dan verdiend. Samen met een enthousiast team van medewerkers staat hij paraat om van jouw feest, bijeenkomst of bedrijfsevent een enorm succes te maken.

Maak mijn evenement tot een succes!

Catering voor feesten, partijen en events

Het succes van een feest is natuurlijk mede afhankelijk van het eten en drinken. Daarom is ons uitgangspunt dat dat perfect moet zijn. Zowel de kwaliteit als de kwantiteit. Door onze jarenlange ervaring in de horeca weten wij wat er nodig is om uw feest, partij of event tot een succes te maken. Wij leveren niet alleen het eten en drinken, maar zorgen ook voor voldoende bediening en ruimen alles netjes op!  Speciaal voor u verruilt Bas zijn kiel graag voor zijn koksbuis. Feest aan het water in Amsterdam? Dan kan de Friese Palingroker in veel gevallen ook aanleggen. 

Uitgebreid aanbod catering

Elke partij is anders, een feestje thuis voor 8 personen is anders dan een groot bedrijfsevent waar zo’n 4000 bezoekers komen. De een wil een menu gastronomique, terwijl voor een andere partij een aangeklede borrel beter past. Wat de wensen ook zijn, wij kunnen ze vervullen. Het aanbod is:

* Barbecue

* Bittergarnituren & hapjes

* Buffetten & dessertbuffetten

* Captains diner

* Dranken & drankorgel

* Friese culinaire proeverij

* Friese menu’s

* Lunches

* Luxe Fries lunchbuffet

* Menu Gastronomique

* Ontbijt

Catering met kwaliteitsproducten

Goed eten en drinken, dat is wat wij belangrijk vinden. Daarom werken wij voornamelijk, of in elk geval zoveel als mogelijk, met streekproducten. Wij zijn dol op Friese producten als gans, kaas en natuurlijk de onovertroffen Beerenburg.  Uw gasten genieten van de lekkerste wijnen, de beste vis en het mooiste vlees. Tevreden gezichten en volle buiken, daar gaan we voor! En omdat wij zorgen dat alles vlekkenloos verloopt, hoef jij niets anders te doen dan te genieten. 

Offerte aanvragen

Wat kost het inhuren van catering? Die vraag krijgen we vaak. En het antwoord is altijd: “Dat ligt eraan wat je wilt”. Elke wens heeft een ander prijskaartje. Wij gaan samen om tafel en inventariseren jullie wensen. Wordt het een feestelijk ontbijt, aangeklede borrel of een uitgebreid luxe Fries lunchbuffet? En hoeveel mensen komen er? 

 

 

De palingroker op jouw feest?

Je kunt ons niet alleen inhuren voor de catering van jouw feest, maar ook ter opluistering ervan. Bas komt graag als De Friese Palingroker langs. Hij neemt zijn rookton mee en entertaint de gasten door het zingen van smartlappen. De zingende Friese Palingroker stond zelfs op het Smartlappen Karaoke Festival in Paradiso! Een perfecte aanvulling voor elk bedrijfs event. Ambachtelijke versgerookte paling, daar zegt toch niemand ‘nee’ tegen? 

0